Dying for Everest

I dokumentärfilmen Dying for Everest så filmas bergsklätraren David Sharp i sina sista timmar i livet efter han besegrat Everest 2006. På vägen ner så kollapsade han och sate sig i grottan "green boots" som döpts efter en Indisk bergsklättrare vid namn Tsewang Paljor som ligger död och djupfryst inuti grottan med gröna kängor på sig. Han passerades av cirka 40 andra bergsklätrare utan att få hjälp och lämnades åt sin död, på ett sätt förståligt med tanke på att man är för svag för att hjälpa i sådanna förhållanden. Det är dock en sjukt läskig känsla att kolla på det där klippet...

David Sharp

Green Boots


I found this funny...


Hawkings nya teori


Svenska Rymdreglage spränger en skog!


How to use a lightsaber

Hittade en informativ video för alla oss Jedi där ute.


Prometheus Trailer 2

Det släpptes i lördags en ny trailer på Prometheus som är, för er som inte vet, Ridley Scotts prequel till Alien. Filmen är nu officiellt min mest efterlängtade film 2012, den verkar fantastisk, avgör själva:


Lite kul med Svensk representation i form av Noomi Rapace!

Kony 2012

Kony killen onanerar ute bland folk på grund av all stress, logiskt.


Soet Hujje


Kläder jag mer eller mindre behöver...

Fattig som man är så har man inte råd att spendera pengar på kläder, arbetsförmedlingen tillåter inte sådanna tokerier. Men någon vänlig själ kan väl skänka mig cirkus 4000 riksdaler så jag kan köpa detta:



Är man fattig så är man, men ibland så är det värt att bli en streetwalker känner jag...

Dark Shadows Trailer

Släpptes nyss en trailer på nya Tim Burton filmen Dark Shadows med Johnny Depp i huvudrollen och ingen mindre än Helena Bonham Carter i en av birollerna (suprise). Filmen verkar ha potential att bli medioker... Blev faktiskt inte särskillt sugen på att se en film om vampyrer igen, visst den har en komedisk twist men inte nog orginellt för att få mig på fall.



Planeten Svansjön

Nu när jag realiserat att jag inte kommer kunna teckna igen så gjorde jag en serie, jag presenterar Planeten Svansjön, den är bra, jag lovar.



Draw Something gav mig mersmak

Som rubriken lyder så har appen Draw Something fått upp suget för att teckna, men grejen är att det funkar lite som guitar hero, det förs inte över till verkligheten... Man målar ju ändå bara små doodles där.


Men jag har ju ändå kunnat teckna, eller i alla fall lite grann. Nu har jag tappat allt och blir bara creepy och målar penis och nakna kroppar, ansikten kan jag tydligen heller inte göra längre så suddade det på bilden jag bifogar.


xX_BloodTear_Xx

Pasta mat

Var hemma hos broder Daniel och lagade mat, det blev gott, här kommer en bild.


Kavinsky - Nightcall

Satt och tänkte på vilken musik jag skulle lyssna på nu och kom och tänka på filmen Drive, filmen med helt klart bäst soundtrack 2011.

Läste på lite om artisten Kavinsky, tyckte han lät lite som Daft Punk, givetvis var han fransk, och Guy-Manuel de Homem-Christo som är halva Daft Punk hade ju givetvis Producerat hans EP, bra är det i alla fall, har nog snart lyssnat sönder på han med...


Awesome song is awesome

Hemmagjord Kebab

Igår natt så slavade jag framför spisen och gjorde kebab, det tog mig cirka 4 timmar, det var det värt. Hade lovat min gamle slagsmålskamrat, Daniel "Stjertis" Stjernstrand, på lite hemlagad kebab, han kom över innan jobbet började och äkade, eftersläntarna, Daniel, Melenie och Jesper kom dit då med.

Nu har jag och den alltid lika luriga Sofia käkat kebab, det var gott, ser inte så roligt ut med tanke på att jag är för fattig för grönsaker då jag lever på bidrag som näste ung man också gör. Gott var det iaf, nu ska jag snart se Big Brother, trevligt.

Det där är två Kebab.

Also this...


2012


Justice 2-3-2012

Ja, Justice igår blev det. Det var så awesome det bara kan bli! Måste se dom igen så det får bara bli att dra till Hultsfred senare i år!


Vi taggar i baren


Så vackert!


Awesomeness.

RSS 2.0