Oscarsgalan gjorde mig sjuk...

... eller Michael och Jim. Efter de vart här så började jag få lite smått ont i halsen, det eskalerade under oscarsgalan, vilken förövrigt sög förutom att The Artist tog hem mest priser och det bästa under hela kvällen var helt klart när Bret McKenzie vann pris för "Best Original Song". Helt underbart.


Låten som gav den eminente Bret en Oscar, nu behöver jag bara se om Flight of the Conchords för 100 gången för att känna mig nöjd.

Jag vill ha ett par!


Herre min koja!

Jag var ute och vandra i skogen igår med Sofia och Amanda vid mina gamla hemtrakter då vi stötte på en gammal koja som jag byggde med Daniel 'Stjertis' Stjernstrand och Johan Damstedt någon gång 2003-2004. Det var, utan att låta för sliskig, ett kärt återseende som gav mig massa med minnen. Det var trevligt även om den hade förfallit ganska mycket...


Den vackra kojan!


Jag vågade mig in trots att många av plankorna såg livsfarligt rötna ut...


Taket hade blivit massa mossigt.


Sofia vågade sig till slut upp, men inte Amanda...


...hon valde istället att studera marken.

Storebror 2012

Nu tycker jag att rubriken var så fyndig att det är värt att nämna vad som är så fyndigt. Jo, jag hade ju ett inlägg som ägde en rubrik "Big Brother 2012" och nu när det är dags att skriva om det igen kan jag ju inte använda samma rubrik så jag körde en liten översättningsvariant, fancy.

Nej, nu ska det snackas om Big Brother, jag har sett hela veckan, följt det in i den minsta detalj. Och utlåtandet blir att det är bra mycket bättre start än 2011. Startfältet är mer varierat med starkare personligheter som vågar ta för sig mer från start istället för att som förra året behöva vänta en längre period för att känna sig bekväma. 

Det bästa tillskottet i år är ju helt klart bloggaren Hanna Widerstedt som leverar hög irritantionsfaktor och underhållning på samma gång. Det är underbart att se hur hon går den otroligt vidriga Marcell på nerverna och hur hon ställer till med kaos i mer eller mindre varje avsnitt. Sen husets stjärna och min personliga favorit Tenny, finns ju ingen skönare deltagare någonsin, han är mys.

Mina irritationsmoment ligger helt klart hos deltagaren Marcell som går runt och klagar på bloggaren Hanna, vilket är förståligt men när han själv säger att han är lärare och vet hur man hanterar personer så tycker jag han borde visa det också, istället för att bete sig som en problemelev när han springer runt och retar upp den som kräver uppmärksamhet, tycker han är söt och lustig som bryter mot reglerna och trycker på den där jävla knappen och sedan blir avundsjuk när de skickar in en kille med snarlikt namn som tjejerna i huset tycker är bra mycket snyggare än han. Det finns ett till störande moment i säsongen, det är deltagaren Jessica som är exakt som deltagaren Cilla från förra året, behöver nog inte gå in mer på det om man sett programmet.

I övrigt finner jag den här säsongen mer lovande än förra, det enda de behöver fixa är bättre uppdrag som de kan visa mer av, förhoppningsvis blir det mer av detta nästa vecka.

Så var det, mina tankar om Big Brother 2012, trevligt, ja, trevligt.
Tenny 4 lajf <3

För er som är rädda för renar


Bokrea, enligt tradition!

Idag började bokrean, den ljuvliga bokrean. Bokrean har jag gått på med min kusin Robin sen jag var typ 12 år och vi har gått varje år och det ska hålla sig. Dock har vi haft en liten mygga som surrat med oss de senaste två åren vid namn Sofia, ingen aning varför hon är så efterhängsen, aldrig sett damen förut!

I alla fall. I år blev det bara två köp på grund av begränsad budget... Köpen blev; Nick Perumov - Alvklingan och kultklassikern Fear and Loathing in Las Vegas av Hunter S. Thompson. Bra köp som kostade mig cirkus 110 kr, väl spenderade pengar.


Jag och Robin vandrar mot bokrean med en efterföljsam parasit.


Bokrean på Akademibokhandeln.


Började bli smått trött, bokrean började ju ganska sent dock, 07:00...


Succé!


Parasiten...


Jag la benen på ryggen när jag såg den där efterföljaren!


Trevliga inköp! Nu ska det läsas om hobbits som blir höga och ser fladdermöss på psykadeliska tripper...

Åkte till Göteborg på jobbmässa

Som rubriken lyder så åkte jag på jobbmässa i Göteborg, skulle träffa Malin där men hon dissade mig för att umgås med sin mamma så Jag fick dra med mig den eminenta Sofia Axelsson.

Dagen började när tåget gick klockan 09:11, innan det levde jag knappt. På tåget mot Göteborg så var tågvärden en norsk mysfarbror som sa att klarälven borde heta trysilälven med tanke på att det är där den kommer ifrån. Det var mysigt tyckte vi.

Efter det kom vi fram till Göteborg, vi åt semlor på ett Café som hette Cappuccino, våran superba mysnorrman (sorsk) sa att man var tvungen att äta minst två med tanke på att det var fettisdagen, men det blev bara en för det är inte särskillt gott, inte enligt mig i alla fall. Efter det hittade jag Harry Potter Trollstavar på Science-Fiction bokhandeln, vilket var awesome av två anledningar, dels för att det fanns trollstavar och massa annat underbart (t ex. Tintins rymdraket från Månen tur och retur!) och sen för att jag brukade alltid handla där som liten grabb på internet! Vi hittade den botaniska trädgården med men kommer inte ihåg i vilken tur ordning.

Efter det begav vi oss till Svenska Mässan för att gå på Stora Jobbmässan. Det var mindre skoj, lång kö som fan och massa folk inne på själva mässan så man fick smått klaustrofobi! Sökte massa jobb, sen drog vi och käkade, begav oss efter det till Starbucks där vi av en slump men ändå inte mötte Malin. Efter det tåg, nu sova.

Vi står redo och väntar på bussen i Råtorp...

We're on a train...

Väl framme i Göteborg kände jag att det var dags att "strike a pose" så att säga.

Kände att jag var väldigt sofistikerad!


Trollstavar!


Rymdraket! (och mer stavar)

Önskade om ett jobb i den botaniskaträdgården.

Åt en semla, dokumenterades noga.

Jobbmässan hade inte den roligaste kön...


...det var inte mycket bättre där inne.


Väl på Starbucks träffade vi Malin, enda bilden som kunde tas.


På väg hem...

Whitney Houston var en usel Mamma

Läste nyss en artikel på Aftonbladet om hur en S-politiker i Umeå tyckte att Whitney Houston var en en dålig mamma. De rubricerar det hela som om det vore världsnyheter.

Aftonbladet skriver det som om Politikern i fråga, Lennart Holmlund, har gjort något fel. Det går ju inte direkt att neka att Whitney Houston, som tagit kokain med sin 18-åriga dotter, var en dålig mamma. Nu skrev de ju i och för sig inget negativt om politikern i artikeln men om det inte vore för att de tänkte att han uttrycker sig dumt eller rasistiskt skulle inte det vara så stora nyheter. Tror de flesta kan hålla med om att hon kanske inte var världens bästa förälder.

"You callin me a bad mother you punk-ass cracker? Btw, you got some crack?"
Med tanke på hans mössa så är det mycket möjligt...

Big Brother 2012

Snart dags för Big Brother, jag ska tvinga mig att tycka om det i år som jag gjorde förra året. Det är aldrig bra de tidigare avsnitten och dagens avsnitt kommer troligtvis suga med tanke på att det bara kommer vara att man får se när de går in i huset. Sen kommer de ju vara överkaxiga när de presenterar sig själva, som de var förra året innan de gick in i huset, väl där inne kommer någon att vara så skrikig som möjligt som Nicky-Sthlm vidret var förra året.

Får hoppas på mer sådanna människor, de man älskar att hata, som Nicky-Sthlm, Rodney, gurkan och den där killen som fick panik och lämnade huset i början, han med glasögon som var undercover med sin flickvän, Austin Powers.


Förhoppningsvis, Phun thymes...

Ranelid vidare i Melodifestivalen.

Det här är fan ett skämt, Björn Ranelid var ju helt galet dålig, det var ju så man skämmdes så kass han var. 

Nu får man se han prata om säd på scen igen med en tjej som hackar fram på scen och sjunger som om hon kommer från en 90-tals popgrupp.


Kärleken, kärleken, kärleken, säd på mina läppar!

Melodifestivalen

Ska se den otroligt underhållande melodifestivalen... Den är väl inte så underhållande men jag ska se Ranelid prata på scenen. För det ska han göra, sen ska jag gråta mig själv till sömns.

Daniel är också med...

 

UPDATE:
Såg nu bidraget Youngbloods. Det kan vara det bästa Melodifestivalen producerat på flera år, se bara den etniskt varierade truppen av smyghomosexuella pojkar som studsar runt på scenen och sjunger falskt. Magi.

Mmmm, the rainbow in all it's glory!


Whack-a-Kitty



Kniv fest på Blue Moon Bar

Var på Knife Party på Blue Moon Bar igår kväll, torsdag var det, tyckte det var väldigt konstigt att ha en stor grej på en torsdag när det inte går nattbussar...

Men till fakto-di-fakto, Jag trodde vi skulle ledas in i ett mörkt rum, få en varsin kniv, lite knark, och sen skulle vi ha en match till döden och siste man kvar skulle få ett pris, och med man menar jag folk med penis.

Så var det ju dock inte, det var nån DJ trupp som stod och spela musik, det var väl trevligt men det var ju inte riktigt vad jag hade förväntat mig.


Filmade lite, vet inte hur jag laddar upp det i HD, ska försöka fixa det, uuntz, untz! (nu är det HD helt plötsligt...)

Rösta på min Chiquita och ge mig en ipad.

Gå in och rösta på min egna Chiquita gubbe som är lite av en Japansk Worker guy som tycker om sån där Genki porr; http://www.chiquita.eu/se/se/my-chiquita/gallery/view/1428

Då vinner jag en iPad och så blir jag massa glad.


Han kommer på den här bilden.

Känner mig hemsk!

Var på IKEA med min gode vän Daniel 'Stjertis' Stjernstrand. Väl där käkade vi köttbullar för 35kr, billigt och bra, gott var det ju inte direkt. Smakade som skolmat mer eller mindre.

Men när vi väl satt där frågar Daniel mig om det inte var jag som hatade IKEAs bearnaisås. Jag säger att detta påstående stämmer överens väldigt bra med vad jag tycker, jag sa att det smakar som hemsk fabrikat skit med massa mjöl i så att den blir grynig och vidrig. Efter jag har yttrat min åsikt så reser jag mig upp för att gå och fylla på mer läsk och ser att gubben till vänster som sitter och äter med sin dotter har bearnaisesås på sin tallrik. Han tittar ner på den och säger ledsamt till sin dotter, "den här är väl inte äcklig?"

Jag känner mig  hemsk och elak, som om jag berövat den här gubben, som påminner om gubben som vill adoptera Emile Hirsch i Into The Wild, på hans trevliga stund med sin dotter.

Tror jag måste gråta lite.


Stackars farbror.

Super Saiyans are Real


Bara man vill det så kan man göra allt, jag håller stenhårt med den här killen, nästan lika hårt som han är hård.

De sista delarna låter det dock bara som han får en väldigt kraftfull orgasm...
Niklas visade mig den här, det var viktigt.

Småbarn och könsorgan...

Rubriken förklarar bra men ändå väldigt lite hur violated jag kände mig idag på bussen hem från staden...

Jag står där, oskyldig och sårbar som jag är, mitt i bussen för att den är full. Eller, full var den ju inte men det fanns inget par av säten som var ledigt så jag skulle behöva att dela bås med någon och det går ju inte för sig. Men i alla fall, när jag väl står där så kommer en grabb på 12-13 år(tjock var han också, plufsiga kinder och allt) och ställer sig bredvid mig med en tjej i samma ålder. Han stirrar på mig och min iPhone och försöker flasha med sin mobil för att visa att han är lika tuff som mig, det gick inte så bra för hans tjejkompis eller jag lägger inte ett uns av uppmärksamhet på den stackars saten.

Istället hoppar han direkt till att börja prata om kön.

Jag blir helt kallsvettig och mår lite illa och börjar fumla med mitt headset för att komma bort från den här världen av småbarnskön medan jag hör hur han pratar om att hans lärare visade dom olika sätt att onanera på, han frågar tjejen och hon säger att de fick lära sig att träda på kondomer och dylikt...

Jag lyckas med nöd och näppe undvika att höra mer men istället för att jag hör vad de säger så hör jag DyE - Fantasy i öronen och jag känner mig genast som en child molester...





Jag känner mig smutsig...

NSFW Genki - Eel Porn

Var över på VBS.TV och kollade en Dokumentär om det Japanska fenomenet Genki. Det var en väldigt trevlig dokumentär och passade perfekt att titta på medan man mumsade på en bit peniskaka!

För er som inte vet vad Genki är så är det ett Japansktporr bolag som producerar porr där folk har sex med ålar och dylikt, det är konst i vissas ögon.


Hej hej, jag kommer få ålar i min rumpa! [Klicka här om du inte är känslig när det kommer till att se en japansk tjej få ålar i sig]


Chocolate Penis

Ja, Sofia lämnade mig först, sen Amanda och Ebba... hur ska man då sysselsätta sig och hålla tårarna borta?

Jo man bakar en kladdkaka och klipper i lite papper. Jag är stolt.


Den symboliserar kärlek.


Hörde jag någon säga cumsauce...? Neh, tänkte väl det. :(

Flygande älg...


Killen är ju helt galen på Spanska...


Massa Piroger gjorde jag, ja, tydligen ett polskt påfund!

Ja, jag gjorde piroger idag, med inspiration från att jag åt Gorbys variant för några dagar sedan. Det är ett ord jag hatar för övrigt, inspiration. Alla små latte sippande blogg-tjejer har förstört det ordet för mig, inspiration. Nej det ska jag fan ta upp i ett annat inlägg!

För att komma tillbaka till min utgångspunkt, piroger, jag gjorde dom, de var goda, såg inte lika goda ut som dom var, smeten hade massa råg i sig, sånt där nyttigt som får bröd att se grått ut. Gott var det i alla fall så det får duga.

Till pirogerna var det citronmeliss och chilli dressing gjord på grädfill och en lins- och äppelsallad. Trevligt.

Massa pirog deg


Fyllning...



Mycket, trevligt! Trevligt, trevligt, trevligt. Hej!

Smash i Sverige, amazezing!

Jag var nyss och handlade på Hemköp och upptäckte till min förtjusning att det enda som är bra med Norge har tagit sig till Sverige - Smash!

Min alla hjärtans dag är fullbordad!

Helt underbart!


'Dokusåpan "Farmen" kommer tillbaka'

Farmen kommer tillbaka skriver Aftonbladet och det kommer vara awesome såklart! Farmen är en av de få riktigt bra dokusåpor, typ som... hmm, Amazing Race!

Hoppas naken Janne kommer tillbaka, måste ju få se lite mer gubbpenis tycker jag, annars kan det ju nästan kvitta. Hur som helst så blev jag glad, trevlig eftermiddag gott folk. Hej, hej, hej.


Trivsel TV när den är som bäst.

Snapseed

Har laddat ner en app till iPhone som jag har sett många gånger på appstores spotlight sektion men inte slagit till förens nu.

Appen är ett förvånansvärt bra bildredigeringsprogram som är mycket bättre än Adobes egna Photoshop app. Den är simpel att använda och relativt billig så jag rekomenderar den, 4 av 5 pastellfärgade katter.

Den omtalade appen

Nu efter dessa få väl utvalda ord kommer lite före/efter bilder som jag har redigerat i denna så kallade telefon applikation!

Före:


Efter:




Före:


Efter:




Före:


Efter:




Före:


Efter:


... och på tal om ingenting...


På tal om getter för tre inlägg sedan...


Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin!

Det skulle jag ha gjort... tror jag.

Kontoret - AKA Svenska The Office

Ja, nu har jag sett Kontoret som är Sveriges och TV4:as variant av The Office. För att ge mitt utlåtande kan jag ju säga att det är ju inte dåligt men man har ju sett mer eller mindre exakt samma sak 2 gånger innan.

Inget kommer ju att slå den Brittiska versionen men den Amerikanska var också riktigt bra i de tidigare säsongerna innan den gick utför och inte blev värd att följa längre. Det som de två efterföljarna dock lyckats med tycker jag, är att ge både Michael och Ove en egen personlighet än vad David hade (Cheferna alltså) även om de härstammar från samma grund, att vara pinsamma. 

Jag känner dock när jag ser det här att karaktären Ove Sundberg är väldigt utjatad, redan i Solsidan och jag kan inte påstå att jag får något mer sug efter att sett den Svenska varianten utan snarare ett sug efter att se den överlägsna Brittiska varianten!

Michael Scott, Ove Sundberg och den klart överlägsna David Brent!

Vandringsfärd på Mariebergsskogen

Jag var på vandringsfärd på Mariebergsskogen som min rubrik så fint förklarar. Där var jag med ett par tokiga typer som inte bryr sig alls om mitt välmående!

De typerna består Daniel och Lovisa. Här kommer några bilder som jag tog under denna omtalade vandringsfärd på Mariebergsskogen, vilket ligger i Karlstad kan jag tillägga.

Vi vandrade över isen, Lovisa fick för sig att det skulle vara säkrare ju mer folk som gick på den...


Vi gick upp i ett fågeltorn, det var inga fåglar där...


När vi stod där uppe så blev det solnedgång, pretty.


Tog kort på vass, tyckte det var fint.


Sen tog jag kort på träd, det var också fint.


Getter såg vi med, men inga illrar. Daniel vägrade titta på mer djur än getter...

Så, det var det. Bilder och allt.

RSS 2.0